Ett lika vackert leende som Jessica Almenäs

Drömmer du om att få det där bländande leendet som många kända personer har? Då kan du med fördel boka tid hos Oralcare antingen genom att ringa till dem eller boka direkt online via oralcare.se. Oralcare använder beprövade metoder och de har både kompetens och gedigen erfarenhet inom tandblekning och tandhygienistbehandlingar likväl som specialisttandvård, estetisk tandvård och allmäntandvård.

Kanske är du ett stort fan av en känd person som heter Jessica? Kanske tänker du på Jessica Wahlgren, Jessica Simpson eller Jessica Almenäs? Alla har de bländande vackra leenden.
Jessica Almenäs har dock utmärkt sig genom att komma tvåa i en skönhetstävling, Fröken Sverige (1998) och därefter representerat Sverige i Miss World. Förutom skönhetstävlingar har Jessica Almenäs ägnat sig åt sport och sedermera gjort karriär som reporter och programledare på TV4. Utan ett fint leende och friska tänder är det dock svårt att göra karriär inom ett yrke där man är ytterst offentlig och ständigt granskad av allmänheten. Om du själv går och drömmer om ett offentligt yrke eller bara vill se så bra ut som möjligt kan det vara ett klokt val att boka tid hos Oralcare för att få så fina tänder som möjligt och det där efterlängtade drömleendet.