Finansiera dyra inköp

På den här sidan kan du läsa om kända personer. Att vara känd har sina fördelar då de oftast har en bra ekonomi och kan köpa dyra saker. Men de flesta som heter Jessica är helt vanliga människor med vanliga jobb och behöver spara för att få råd med större inköp. Om du är en av dem och behöver tips på hur du kan finansiera din shopping är det här inlägget för dig.

Sälj äkta guld

Om du är i behov av pengar kan du ta tillvara på det guld du har och sälja det. Du kan sälja ditt tandguld genom att beställa ett brev från företaget på deras hemsida. Brevet kommer till dig efter ett par dagar och det innehåller instruktioner och returkuvert du använder för att skicka in guldet till företaget. Du får betalt för guldet inom 24 timmar från att de har tagit emot brevet. Du får betalt per gram och skickar du exempelvis in 20 gram tandguld får du betalt för 20 gram. Med andra ord är det inga dolda avgifter eller extra kostnader vilket gör att du får in en bra summa pengar för ditt guld. Därefter kan du köpa något vackert du exempelvis sett Jessica Andersson bära i tv-rutan.

Förutom att du kan sälja tandguld går det också att sälja smycken. Men då är det viktigt att det är av äkta guld eller silver. För att ta reda på om materialet är äkta eller inte ska du leta efter en kontrollstämpel som ska sitta på smycket.