Jessica Jung

Jessica Jung är en skådespelerska, popstjärna och entreprenörska. Hon föddes 1989 i San Francisco i Kalifornien, men lever och verkar för närvarande i Sydkorea, dit hon flyttade när hon var 11 år gammal.

Jung upptäcktes när hon var på semester i Sydkorea. Medan hon gick och shoppade i en galleria tillsammans med sin syster såg en företrädare för SM Entertainment henne, och hon skrev kontrakt med bolaget år 2000. Efter det tillbringade hon sju år med att genomgå den krävande och omfattande träning som alla popstjärnor i Sydkorea genomgår, och som behövs för att bli framgångsrik på den Sydkoreanska marknaden. Efter detta blev hon en av medlemmarna i tjejbandet Girls’ Generation. Bandet hade nio medlemmar när det debuterade 2007, och Jessica var den första av medlemmarna som hade anlitats av SM Entertainment.Jessica_jung,_snsd,_LG_3D

Jessica fortsatte sin karriär med Girls’ Generation i sju år, men år 2014 meddelade hon att hon inte längre skulle vara en medlem i gruppen, eftersom hon blivit ombedd att lämna den. Enligt SM Entertainment berodde det på att Jessicas eget schema krockade med schemat för gruppen, som från och med då skulle fortsätta med åtta medlemmar. SM Entertainment behöll dock Jessica som artist, och fortsatte agera manager för henne under hennes solokarriär. Hon hade redan under sin tid med gruppen släppt flera singlar, och det var delvis denna karriär vid sidan av gruppen som orsakade konflikterna som ledde till att hon fick lämna Girls’ Generation.

Det cirkulerar rykten kring att Jessica och de andra medlemmarna i Girls’ Generation har genomgått flera plastikoperationer för att få de ansikten de har idag. Medan vissa menar att det är uppenbart bara genom att titta på före-efter-bilder, hävdar hennes fans och Jessica själv att hon inte har förändrat sitt utseende genom plastikkirurgi. Andra menar att det inte spelar någon roll om hon har gjort det eller inte – huvudsaken är att hon trivs med sig själv nu. Och det gäller alla, inte bara koreanska popstjärnor. Om du själv inte är nöjd med sitt utseende och överväger plastikkirurgi måste du bara komma ihåg att vända dig till en seriös aktör. Du finner en professionell och seriös plastikkirurg på Plastikkirurgen.com.