Jessica – kändisar och plastikkirurgi

Plastikkirurgi har sedan länge varit ett sätt för kända personer att skaffa sig fördelar, till exempel för att få fler filmroller, lansera sin musikkarriär eller realityshow. Här hittar vi också många kändisar med förnamnet Jessica, som Jessica Alves och Jessica Simpson. Andra kända personer som har genomgått utseendeförändringar under kniven är K-popstjärnan Jessi som tidigare gick under namnet Jessica H. O.

Hos estetiskainstitutet.se går det att få världsledande estetiska behandlingar och plastikkirurgi. Med hjälp från erfarna specialister kan du få utfört rekonstruktiv och estetisk kirurg. Detta sker i en stilfull och välkomnande mottagning med tillhörande toppmodern operationsavdelning. Besök estetiskainstitutet.se för information om alla de tjänster du kan hitta här, som injektioner, kroppsbehandlingar, plastikkirurgi och hudvård.

Jessica Alves

Jessica Alves är en transsexuell kvinna, tidigare känd under namnet Rodrigo Alves. Hon har genomgått ett stort antal skönhetsoperationer för att få fejkade muskler på magen, armarna och övriga delar av kroppen. Men trots att hon tidigare levt som man känner hon att detta liv har varit en lögn, då hon enligt egen utsago egentligen har en feminin hjärna. Nu har hon fyllt brösten med 800cc-implantat och även opererat ansiktet för ett mer feminint utseende.

Jessica Simpson

Den kända amerikanska sångerskan Jessica Simpson har genomgått ett antal kirurgiska ingrepp, bland annat i ansiktet. Hon lyfte ögonlocken och injicerade Restylane i läpparna. Efter att hon fött sina två barn var hon missnöjd med hur kroppen såg ut, och genomgick två magoperationer. Hon ville ta bort lös hud och bristningar efter att hon haft två graviditeter på kort tid.

Jessi

Den koreansk-amerikanska sångerskan Jessica Ho är mer känd vid sitt scennamn ”Jessi”. Hon är verksam i Sydkorea och har utfört plastikoperationer på sin näsa och ögon. I den första säsongen som sändes av talangshowen ”Unpretty Rapstar” kom Jessi på andra plats. Hon har också varit domare i tävlingar som ”Capteen” och ”High School Rapper”, samt hållit i en talkshow på YouTube.