Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren är en make-up artist som även driver en blogg där hon dagligen skriver om sitt liv och ger smink- och hårtips. Hon syns även i tv ibland, där hon ger samma tips och råd. Hon var tidigare gift med Linus Wahlgren och de har två barn tillsammans, Linn och Colin. Jessica Wahlgren har jobbat ihop med många kända personer och artister, bland annat Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund. Man skulle kunna beskriva Jessica som en glad, positiv och utåtriktad person, som alltid har ett leende på läpparna och som sprider positiv energi!

Jessica Wahlgren skriver ärligt i sin blogg

Jessica Wahlgren har en populär blogg med många läsare. Hon skriver dagligen om sitt liv och ger skönhetstips. Hon har nu öppnat sig och delat med sig en annan sida för sina läsare, där hon pratar om hur hon verkligen känner och mår. Hon säger bland annat att hon är trött på att vara den positiva, glada och starka personen och att även hon som alla andra människor många gånger kan känna sig liten och svag. Hon skriver även att hon blir arg över att många pratar på ett nedlåtande sätt om vissa ämnen och på detta sätt förminskar kvinnors problem.

Viktigt att prata om det svåra

När man har en blogg med många läsare påverkar man ofta andra. Genom att vara öppen och ärlig om sitt liv och sina känslor hjälper man inte enbart sig själv men även andra. Livet är inte alltid en dans på rosor och man mår inte alltid bra, att våga dela med sig av sina känslor och prata om det svåra kan ofta hjälpa. Jessica Wahlgren har varit öppen med sin känslor och sitt mående och fått mycket stöd via bloggen från läsare som har kommenterat hennes inlägg. Genom sitt annorlunda blogginlägg har hon hjälpt många andra kvinnor som är i samma sits.